Urbanista

Шведският лидер при аудио технологиите Urbanista навлиза на българския пазар

С продукти, вдъхновени от градския начин на живот и включващи иновативни слушалки със соларни панели, компанията Urbanista е предпочитана от много млади хора по света

Иновативният шведски бранд за аудио технологии Urbanista вече е на българския пазар. Със своите висококачествени слушалки и говорители, които съчетават стил и функционалност с лекота на употреба, компанията предлага на българските меломани изцяло нов тип аудио изживяване. У нас нейните продукти се разпространяват от чешкия дистрибутор Borgy и вече са достъпни както в търговската мрежа, така и онлайн.

Urbanista

Създадена през 2010 г. в гр. Стокхолм, днес Urbanista се е наложила със своето внимание към детайла и новаторски подход към дизайна, вдъхновени от любовта към градския начин на живот. Сред продуктовата линия на бранда са безжични слушалки, портативни говорители и множество други аксесоари, които са създадени да отговарят на нуждите на активния и модерен градски човек.

Urbanista вече и в България

След успешното си налагане в десетки страни в Европа, Америка, Азия и други региони на света, сега Urbanista насочва вниманието си към България, като разпознава потенциала на страната ни в този сегмент и интереса на потребителите към висококачествени аудио артикули.

С множество международни дизайнерски награди, сред които Best of the best reddot award 2022, iF design award 2022 за продуктов дизайн, Fast company на World Changing Ideas за 2022 и други, дизайнът е много важен акцент в разработката на продукти от шведския производител. Създадени с фокус върху лайфстайл визията, те са предпочитана марка от множество млади и динамични хора – от предприемачи и дигитални номади, до артисти и инфлуенсъри, създавайки истинска динамична общност от привърженици на бранда.

Urbanista

Друг важен акцент в продуктите на шведския производител е независимостта по отношение на захранването. Компанията е пионер в интегрирането на соларни клетки в своите артикули. По този начин тя предлага на потребителите не само безжични слушалки, а и възможност за безкрайно време за слушане, благодарение на слънчевата светлина. Опция, предпочитана от младите хора, както и от всеки, който обича да пътува или да прекарва повече време на открито.

Не на последно място продуктите на компанията Urbanista, както и техните опаковки, са създадени с характерната за шведите устойчивост и хармония с околната среда, използвайки рециклирани материали.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.