Burden of Truth series, Fanpage

Сериалите тази седмица (8-14 януари 2018 г.)

Тръгна си годината, а празниците сякаш бяха преди цяла вечност. Добре ни се отразиха почивните дни, презаредихме батериите. Време е да поработим! Вече чак по Великден и лятото ще видим следващата почивка. Поредиците обаче нямат спирачка, те си вървят така или иначе. Сериалите тази седмица ни поднасят следващата порция нови заглавия. Както миналата седмица и тази ни предлага леки кримки и житейски драми.

8 януари

The Chi, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=A8h-Hp0uRu4

IMDB (6,7/10)

История за порастването, проследяваща половин дузина персонажа от южната част на Чикаго. Сериалът се фокусира върху Брандън, амбициозен и уверен млад мъж, който мечтае някой ден да открие собствен ресторант, но мечтата му е в противоречие между обещанието за нов живот и отговорността към майка му и брат му тинейджър обратно в южната част.

9 януари

Liberty Crossing, Сезон 1 Нов

IMDB (8,2/10)

Нещастен млад анализатор в Националния център за борба с тероризма трябва да разплете терористичен заговор, докато се сблъсква с дребните спънки и бюрокрацията на кабинета и същевременно толерира смесеното си семейство.

11 януари

Burden of Truth, Сезон 1 Нов

IMDB (7,7/10)

Адвокатката от големия град, Джоана Ханли, се завръща в родното си градче, за да поеме случая на група момичета, страдащи от мистериозно заболяване.

Alone Together, Сезон 1 Нов

IMDB (5,8/10)

Двама аутсайдери от различен произход се опитват да се впишат в суровата и завладяна от статуквото култура на Лос Анджелис. По пътя те намират спасение в своето мъжко/женско строго платонично приятелство.

The Detectives, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=6I9zn0W2wD4

Всеки епизод включва различен детектив, разказващ история по истински случай от Канада. Случай, който не само го предизвиква като уникален сам по себе си, но също така има трайно въздействие върху канадското общество и правоприлагащите органи. Личните сурови интервюта с детективите и драматизацията предлагат емоционален поглед към пътя, който трябва да измине детективът по дадения случай, и към това, което според него е необходимо, за да се разкрие делото.

***

Ако искате да следите и участвате в дискусиите покрай всеки сериал, присъединете се към нашата фейсбук група КиноЗона. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.