Castlevania на Netflix с първи трейлър

Както писахме по-рано, подготвя се анимационен мини сериал по култовата поредица от видео игри Castlevania. Продукцията е режисирана от Ади Шанкар („The Grey“), а сценарист е Уорън Елис. Най-накрая, Netflix пуснаха и първия трейлър. Очаква се първият епизод да бъде излъчен на 7 юли 2017. Историята следва съдбата на последния оцелял член на клана Белмонт, който се опитва да спаси Източна Европа от унищожителната ръка на самия Влад „Дракула“ Цепеш. Според създателите на продукцията, главният герой е нов образ, който не се е появявал в никоя от игрите досега.

Любимият ни камшик отново е в готовност
Любимият ни камшик отново е в готовност

Castlevania is R-rated as f***

Самият продуцент определя сериала като „R-rated as f***„, което на нас лично много ни допада. Той допълва още, че това ще е първата истинска анимация за възрастни и че сериалът ще пресъздаде вселената на Castlevania в духа на Game of Thrones. Според Шанкар, Елис е успял да придаде голяма дълбочина на историята. От малкото, което трейлърът показва, изглежда сякаш сериалът следва или поне заимства от историята на Castlevania 3. Дали е така обаче, ще разберем съвсем скоро. Ние, лично, нямаме търпение!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Тонислав Атанасов

Завършил съм специалност "Право" в СУ "Климент Охридски". Близо 7 години се занимавах с корпоративно обслужване в IT сектора, но в началото на 2015-та направих рязък завой в кариерното си развитие. Понастоящем се занимавам с уеб разработка. Понякога съм много забавен! През другото време обичам да чета, да слушам музика и да спортувам. Играя баскетбол и се занимавам със спортна стрелба с лък. Фен съм на компютърните игри и на Чикаго Булс. Обичам да готвя. И имам мега яката котка :D