Шон Конъри е носил тупе като Джеймс Бонд

Шон Конъри е носил тупе във всичките филми за Джеймс Бонд

Знаете ли, че…

Джеймс Бонд е един от най-иконичните образи в „шпионското“ кино. Той е на екран над 54 години, участвал е в 26 филма и 12 актьори са се превъплътявали в британския шпионин с лиценз да убива.

И макар всеки един от тези 12 актьори да е оставил нещо от себе си, много хора са на мнение, че нито един не се справя по-добре от оригиналния Джеймс Бонд – Шон Конъри.

Шон Конър влиза в ролята 4 пъти – през 1962, 1963, 1964 и 1964. Само Роджър Мур седи пред него като актьорът с най-много Джеймс Бонд роли. Но ако има едно нещо, с което можем да запомни Шон Конъри като Джеймс Бонд, то това е неговото… тупе.

Да, точно така. Шон Конъри носи тупе, вид перука, във всеки един филм за Бонд в който участва.

Ако трябва да сме честни, изобщо не му личи. Но за да сме напълно честни, не сме гледали нито един от тези филми на кино, тъй като по това време голяма част от авторите в този сайт дори не са били родени.

Въпреки това, макар и да сме били само блясък в очите на бащите ни, все още можем да оценим диалога в ранните филми за Бонд:

Свали като WallPaper (FullHD)

https://www.youtube.com/watch?v=sf4xw4mE2Xk

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.