Philips Evnia 32M2C5500W

Philips monitors издигат гейминга на върхово ниво с Philips Evnia 32M2C5500W

С наближаването на празничния сезон геймърите заслужават награда. Новото попълнение в гамата геймърски монитори Evnia – Philips Evnia 32M2C5500W – е повод за празнуване! Проектиран и оборудван да осигури скорост, всеобхватност и комфорт на всички фенове на игрите, този монитор съчетава безкрайно удоволствие, отлична себестойност и стилен дизайн.

Основни характеристики

  • 1000R извит дисплей за завладяващи игри
  • Fast VA панел с Quad HD резолюция за ясни изображения и широки зрителни ъгли
  • 240 Hz честота на опресняване за отлична производителност при високи скорости
  • Регулируема по височина, въртяща се стойка за по-голям комфорт
  • USB-хъб свързаност за повече удобство и гъвкавост

Philips Evnia 32M2C5500W

„Philips Evnia 32M2C5500W съчетава скоростта, графичната производителност и физическия комфорт, които днешните геймъри търсят в един красиво проектиран монитор. Той със сигурност ще донесе часове удоволствие на своите потребители. Това е идеалният подарък за любимия ви геймър.” – каза Ксени Байрактари, Ръководител глобален маркетинг и Заместник-директор маркетинг на EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM).

Гарантирано бърза, цветна и изпълнена с екшън игра

Philips Evnia 32M2C5500W предлага всичко, от което днешните геймъри се нуждаят, за да извлекат максимум наслада и върхово изживяване от своите приключения на екрана. VA дисплеят с 1000R извивка предоставя красиви изображения, съчетани с комфорта на широките зрителни ъгли и приятното усещане за потапяне в действието, което помага на играчите да навлязат по-цялостно и удовлетворяващо в изживяването. Кристално чистите изображения с Quad HD 2560 x 1440 резолюция гарантират, че всяко изображение е ясно и богато на цветове (92% DCI-P3 покритие), докато сертификацията DisplayHDR 400 повишава още повече визуалната производителност на монитора с по-дълбоки и по-реалистични детайли.

Philips Evnia 32M2C5500W

Скорост и прецизност

В допълнение към забележителните графики, Philips Evnia 32M2C5500W осигурява скоростта и прецизността, изисквани от игрите последно поколение, без пропускане дори и на един кадър. Ултра-бързата честота на опресняване от 240 Hz, съчетана с малкото входно закъснение, FreeSync Premium Pro и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT: Motion Picture Response Time), означава, че дори най-напрегнатият екшън и високо-адреналинови приключения винаги ще бъдат плавни, бързи и без накъсвания от забавяне, замъглени изображения или трептене. Потребителите буквално ще могат да скочат в света на екрана и да се потопят в магията на изживяването.

Още функции

И тъй като всяка игра трябва да бъде удоволствие както за ума, така и за тялото, Philips Evnia 32M2C5500W е оборудван с голямо разнообразие от функции, предназначени специално за комфорта, удобството и физическото здраве на геймърите. Независимо дали използват EasySelect за лесно превключване между екранните менюта, не усещат напрежение в очите благодарение на LowBlue режима и Flicker-Free технологията или се възползват от възможностите на компактната ергономична стойка за регулиране на височината, наклона и завъртането на монитора, за да си осигурят часове комфортна игра, геймърите ще се съгласят, че този монитор доставя върхово удоволствие!

Цени и наличност

Philips Evnia 32M2C5500W ще бъде наличен в търговската мрежа от средата на ноември на цена 978 лв. с ДДС.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.