Начало / Гейминг доза / Oddworld: Abe’s Exodus в надпреварата за Оскарите
Oddworld Abe's Exodus за малко на Оскарите
Oddworld Abe's Exodus за малко на Оскарите

Oddworld: Abe’s Exodus в надпреварата за Оскарите

Знаете ли, че …

Разработчиците на Oddworld: Abe’s Exodus са съединили всички игрови кътсцени в едно 14-минутно късометражно филмче, с което участвали за наградите „Оскар“.

За съжаление, това филмче не е било номинирано за участие, след което бива безвъзвратно изгубено.

Oddworld е един много, много странен свят, със своите племенни мудокони и шаманите им, корпоративните Glukkons, както и множеството странни обитатели на този odd world. Втората част за смелия Abe разказва как Глюконите са намерили начин да правят алкохолно питие, направено от костите и сълзите на мудоконите. Шаманите обаче не са съгласни свещените им гробове да бъдат обект на минни операции за добиване на кости. С множеството си кътсцени и интересен сюжет, Oddworld: Abe’s Exodus определено може да бъде пресъздаден на голям екран под формата на филмова адаптация!

 

свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.