Новият монитор Philips 243S1 – комфорт и свързаност за увеличена продуктивност  

Във всички видове офиси идеалният монитор трябва да предлага солидност, комфорт и удобство за потребителя. Създаден, за да издържи на предизвикателствата на ежедневната работа, новият монитор Philips 243S1 идва с всички подходящи функции и комбинира удобно потребителско преживяване, много добро качество на картината и издръжливост.

24-инчовият (23,8″ / 60,5 см диагонал) IPS панел е с FHD резолюция. Опцията за USB-C свързване и вградената докинг станция позволяват изпълнение на всякакви задачи без затруднения.

Множество лесни за използване възможности за свързване

Наличието на множество варианти за свързване вече не е запазена екстра за професионалистите, а стандарт за тези, които имат нужда от множество връзки през работния ден. С помощта на USB-C докинг станцията Philips 243S1 зарежда, прехвърля данни и осъществява връзка с вашия лаптоп по едно и също време. Тънкият, симетричен USB-C конектор позволява лесно свързване с един кабел, който пренася данни със супер скорост, захранва и презарежда (до 65W) преносимия компютър директно от монитора. USB-C позволява лесно свързване и при конфигурации с повече от един дисплей. Така по-изчистените работни пространства са по-лесни за подреждане, благодарение на предимствата на USB-C.

монитор Philips 243S1

Заедно с новия стандарт Philips 243S1 включва и вграден RJ-45 Ethernet порт за отлична сигурност на данните, както и HDMI 1.4, DP 1.2 и 4 USB-A за лесно свързване на периферия и други устройства.

Създаден за продължителни часове работа

Проектиран с мисълта за добрата кондиция на потребителя, този модел е снабден със SmartErgo Base стойка, която позволява ергономични настройки и дава възможност на потребителите да го позиционират точно в желаната позиция. Те могат да го накланят (+25/-5 градуса), завъртат (+180/-180 градуса) и настройват по височина (до 130 мм) до постигане на идеалната зрителна поза. Този максимален комфорт заедно с ергономичните настройки и някои добри навици за вземане на кратки почивки далеч от екрана могат лесно да облекчат физическото натоварване при дългия работен ден. В допълнение, работата в подходяща поза увеличава продуктивността и позволява на потребителите да бъдат по-фокусирани.

Щадящ за очите

Прекарването на часове пред дисплея може да доведе до умора, парене и зачервяване на очите – това са някои от основните симптоми на така наречения CVS (Синдром на компютърното зрение). За да намали ефективно натоварването на очите и да гарантира добрата кондиция на потребителите, Philips 243S1 отговаря на стандарта TÜV Rheinland Eye Comfort и елиминира напрежението без смущаващи отражения. Той предлага широки ъгли на видимост, без влошаване на качеството на картината при наблюдение под различни ъгли. Комфортното зрително преживяване е възможно и благодарение на технологията Flicker-Free, LowBlue режима и четенето като от хартия в режима EasyRead. В комбинация тези иновации гарантират стабилна, щадяща очите продуктивност по време на дългите работни часове.

Новият монитор Philips 243S1 е наличен от януари 2022 г. на препоръчителна крайна цена от 645 лв. с ДДС.

Ако сте фенове на конкретния тип продукти, споделете с нас вашите впечатления от тях в коментар тук или пък в нашите групи – Технологичното Общество на България и Гейминг Зона. Поздрави и до нови срещи!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.