Microsoft Dynamics 365 Business Central

Онлайн версията на Microsoft Dynamics 365 Business Central вече е достъпна и на българския пазар

Облачната версия на системата за планиране и управление на ресурсите Microsoft Dynamics 365 Business Central вече е достъпна за всички български компании, които имат желание да управляват ключовите си бизнес процеси от едно място. До сега тя беше достъпна у нас единствено в своята On-Premise версия.

Основното предимство на ERP системата, която е една от най-предпочитаните в световен мащаб е, че осигурява цялостен поглед върху различните аспекти от дейността на фирмите в реално време. В рамките на софтуерната система могат да бъдат управлявани ключови процеси като счетоводство и финанси, покупки и продажби, производство, складови дейности, човешки ресурси, проекти и ред други. Облачната ѝ версия дебютира през 2018 г., а от началото на месец ноември стартира и у нас.

Предимства на онлайн версията на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Облачната версия прави Dynamics 365 Business Central много по-достъпен за българските компании и има редица предимства, сред които са:

Лесен достъп отвсякъде и на всякакви устройства,

както и по-бързото внедряване, гъвкавост и лесна скалируемост на системата. Налице е и улеснена интеграция с други системи, както и възможността за надграждане на нейните функционалности с приложения от портала на Microsoft – AppSource.

Минимизиране на инвестицията в хардуер и мрежова инфраструктура

От голямо значение, особено за стартиращите компании, е, че като всяка облачна система Microsoft Dynamics 365 Business Central Online не изисква инвестиции в инфраструктура и нейната поддръжка и това я прави много по-достъпна за широк спектър от компании.

Най-високо ниво на защита

Системата е разположена в облачната платформа Microsoft Azure, която гарантира висока сигурност на фирмените данни, подсигурени сценарии за бекъп и възстановяване (Recovery), криптиране на данните и др.

Скалируемост

В допълнение, облачната версия на Business Central дава възможност за гъвкаво управление на броя лицензи на месечна база, според промените в бизнеса, като по този начин подпомага планирането и оптимизирането на разходите.

Регулаторна съвместимост

“Като партньор на Microsoft, ние предлагаме специално разработени за Business Central Online приложения, които правят системата съвместима с всички изисквания на законодателството в България, както и прилагат добрите счетоводни практики в страната. Става въпрос за базова и разширена българска локализация на ERP системата, които на практика правят възможно тя да бъде използвана в страната. Приложенията са резултат от дългогодишния ни опит с Business Central, както и отлично познаване на нуждите на бизнеса в България. Те са достъпни в Microsoft AppSource” – споделя Даниела Димова, маркетинг специалист в българската компания Тим Вижън България, която има дългогодишен опит като внедрител на бизнес софтуерни системи.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.