G502 X Gaming Mouse

Logitech представя G502 X Gaming Mouse в кабелна, безжична и PLUS версии

Линията G502 X Gaming Mouse надгражда наследството на G502 като е преосмислена и препроектирана с най-усъвършенстваните геймърски технологии

Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в геймърските технологии и оборудване, днес обяви G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS, най-новите версии на най-популярната геймърска мишка в света с набор от революционни иновации за възможно най-доброто геймърско преживяване.

G502 X Gaming Mouse

G502 X продължава традицията да осигурява несравнимо представяне в игрите посредством щателен редизайн на формата на G502 и обновяването ѝ с най-напредничави геймърски технологии, включително представянето на хибридните опто-механичните суичове LIGHTFORCE.

„G502 е икона в игрите и знаем, че геймърското общество с нетърпение очакваше предложението от следващо поколение,” каза Ujesh Desai, вицепрезидент и директор на Logitech Gaming. „Представихме си наново иконичната G502 с дизайнерски и инженерни обновления, които извеждат легендарната геймърска мишка в нова ера. С по-леки материали и върхови технологии новата G502 X обещава да продължи традицията на G502 относно най-доброто представяне и тоталния контрол.”

LIGHTFORCE

Ексклузивно за Logitech G, всички G502 X Gaming Mouse модели идват с изцяло новите хибридни опто-механични суичове LIGHTFORCE за невероятна скорост и надеждност, както и с прецизно задействане с ясна отзивчивост.

LIGHTFORCE е революционна микросуич технология, която комбинира предимствата на оптичните суичове с важното чувство при задействане на механичните, което геймърите толкова обичат. Оптичните суичове предлагат висока скорост и производителност, и добра надеждност през целия живот на мишката.

G502 X Gaming Mouse

LIGHTFORCE използва галванични контактуващи части в суича, които действат като механични суичове, за да запазят ясното усещане при натискане. В резултат оптични и механични активатори работят в унисон, осигурявайки върхово представяне в игрите. Хибридните суичове LIGHTFORCE осигуряват надеждно оптично задействане с ултра ниска латентност, комбинирано с най-добрите страни на отчетливите механични кликове с обратна връзка.

Още характеристики на G502 X Gaming Mouse

G502 X предлага препроектиран, реверсивен, отстраняващ се бутон за промяна на разделителната способност (DPI), за да пасне на много широк набор от размери на ръцете и типове захвати, препроектирано скрол колелце с висока стабилност и намалено тегло, което запазва иконичното двойно хипер бързо безкрайно скролиране и прецизните стъпкови режими, USB-C зареждане за безжичните версии и тънък екзоскелет на стените за намаляване на теглото и максимална здравина.

G502 X Gaming Mouse идва с високо прецизен геймърски сензор HERO 25K, който предлага 1-1 съотношение на точността на ниво под микрон и нулево изглаждане, филтриране или ускорение.

При запазване на активността и производителността, но без кабел и в комбинация с LIGHTFORCE, времената за реакция са 68% по-бързи в сравнение с предишното поколение. Безжичният протокол LIGHTSPEED също е обновен и позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник, посредством инструмента Device Pairing Tool в G HUB.  Играчите могат да избират да изполват G502 X със същия приемник като на геймърските клавиатури Logitech G915, G915 TKL или G715.

В допълнение, линията G502 X е съвместима с безжичните подложки Logitech G POWERPLAY за неограничен живот на батерията без кабели.

Моделът G502 X PLUS идва с LIGHTSYNC RGB със светлина от 8 светодиода, която може да се персонализира и да се адаптира по време на играта, предлага ефекти при включване и изключване, и оптимизация на батерията чрез засичане на активна игра.

И трите мишки са налични в черен и бял цвят.

Цена и наличност на G502 X Gaming Mouse

 Геймърските мишки Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS се очаква да бъдат налични на LogitechG.com и в търговската мрежа в цял свят от август 2022 г. на препоръчителни цени от съответно 179,99 лв., 289,99 лв. и 329,99 лв. с ДДС.

Споделете Вашето мнение за новите G502 X Gaming Mouse на Logitech в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.