Начало / Технологии / Google и Levi’s представят новия Levi’s Commuter Trucker
Levi's Commuter Trucker смарт яке

Google и Levi’s представят новия Levi’s Commuter Trucker

Google и Levi’s официално обявиха, че започват работа по нов продукт – Levi’s Commuter Trucker, като се очаква той да излезе през пролетта. Добрата новина в случая е, че вече е ясна цената на футуристичното яке – 350$. Създателите му от дивизията на Гугъл за напреднали технологии и проекти (ATAP) обещават някои интересни функции.

За пръв път ще се използва технологията Жакард (Jacquard). Тя е замислена като нова система за втъкаване на технология в плат, която цели трансформиране на предмети от ежедневието в интерактивни повърхности. Тя ще е много лесна за използване, тъй като чрез натискане на ръкава на якето ще може да се активират определени функции на вашия смартфон – слушане на музика, отговаряне на повиквания, използване на Google Maps и т.н.

Това обещава да е интересен продукт, даващ поглед към предстоящите тенденции в модната индустрия. Може би няма да е в списъка от желания на всеки, но както при повечето технологични продукти, определено има една голяма група от хора, които биха се възползвали от подобен продукт в своето ежедневие.

Кратък видео трейлър от Levi’s Commuter Trucker:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Мирослав Даскалов

Почти завършил юрист с нестихващо вдъхновение и отдаденост за най-тежките музикални жанрове, любител музикант (и покрай това - басист :D ), който обича да запълва и малкото си свободно време с нови хобита.