Justice League

„Justice League“ с нов трейлър и плакат

Едва ли има човек на тази земя, който да не е чувал поне за Батман, Супермен, Капитан Америка и всички останали супергерои, които заливат екраните ни в момента. Темата е повече от актуална през последните няколко години и вече няма анонс, който да мине без споменаване на поредния филм за поредния маскиран (или не) боец за справедливост. „Марвел“ много успешно превзеха виртуалния кино трон и все още нямат конкуренция. „DC Comics“ обаче не се предават и плахо опитват да се наместят сред големите и да намерят своето полагащо се място.

Все още топъл, от състоялия се този уикенд „Comic-Con“ в Щатите, идва и новият трейлър за чаканата ансамблова формация, с която DC ще се опитат да конкурират Отмъстителите. Лентата, която носи името „Justice League“, е режисирана от Зак Снайдър. Той отстъпи мястото си на Джош Уидън поради семейна трагедия и последният трябваше да довърши вече доста напредналия в постпродукция филм. Всеки от двамата режисьори има собствен уникален стил и, смеем да твърдим, доста различаваща се визия. Именно това може да превърне лентата в нещо много по-различно от очакваното. Нямаме идея до каква степен Уидън е успял да влияе върху финалния продукт, както и колко е трябвало да довършва. Все пак трейлърът, който можете да гледате по-долу, леко се разминава с познатата визия на Снайдър от „Батман срещу Супермен“. Рекламата е дълга цели четири минути и показва всеки един от персонажите, които ще трябва да спасяват света за пореден път.

„Justice League“ ще събере на едно място Батман, Жената чудо, Светкавицата, Аквамен и Киборг. Злодеят е показан за много кратко, но е ясно, че битката ще бъде епична. Макар и да е доста дълъг, този трейлър не показва нито за момент Супермен, който също ще има основна роля в действието. Припомняме ви, че героят на Хенри Кавил загина в края на „Зората на справеливостта“, но на всички е ясно, че той не е наистина мъртъв. Все пак продуцентите са избрали само да подскажат (в края), но не и директно да покажат. Има достатъчно време до премиерата и в някои от следващите видео материали това най-вероятно ще се промени. На този етап обаче всичко е забулено в мистерия.

„Justice League“ е режисиран от Зак Снайдър и Джош Уидън, по сценарий на Крис Терио. В ролите ще видим Бен Афлек, Гал Гадот, Хенри Кавил, Езра Милър, Джейсън Момоа, Уилям Дефо, Даян Лейн, Джеръми Айрънс, Рей Фишър, Дж. К. Симънс, Амбър Хърд, Били Кръдъп, Кони Нилсън и други. Премиерата е насрочена за 17 ноември 2017 г.

За финал ви представяме и новия плакат, който хич не изглежда хубаво. Със сигурност рекламната кампания едва сега започва. А вие можете да следите всичко свързано с „Justice League“ в новините ни до момента.

Justice League

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!