Genesis представи Thor 404 TKL – нов модел компактна клавиатура

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел компактна клавиатура, която се явява наследник на добре познатия Thor 303 TKL. Обновената и усъвършенствана версия идва под моделното наименование Thor 404 TKL и инкорпорира множество нови функционалности с избор на суичове.

Genesis Thor 404 TKL

Genesis Thor 404 TKL е механична клавиатура, която съчетава характеристиките на своя предшественик с нови решения, създавайки продукт, идеален както за начинаещи геймъри, така и за доказали се професионалисти. С изцяло нов дизайн от затворен тип, избор от нови суичове и Hot-Swap технология Thor 404 TKL дава силна заявка да продължи успеха на предишния модел.

Какво ново при Genesis Thor 404 TKL?

Потребителите могат да избират между черен или бял цвят, като всеки от тях се предлага и с избор между Kailh Box Brown V2 или Gateron Yellow Pro суичове. Според производителя, суичовете Gateron Yellow Pro имат издръжливост от 60 милиона клика и ниска точка на активиране от 2 мм при сила на натиск от 50 г в комбинация с време за реакция от 1 милисекунда. Kailh Box Brown V2 от друга страна разполагат с живот до 80 милиона клика и предлагат значително по-добро тактилно усещане в сравнение с класическите Kailh Box Brown суичове.

Genesis Thor 404 TKL

Включената Hot-Swap технология позволява бърза и лесна замяна на съществуващите превключватели с различни 5-пинови механизми, включително от компании като Cherry MX, Kailh и много други. Клавиатурата Genesis Thor 404 TKL също така разполага с усъвършенствани стабилизатори и висококачествено смазване, което води до по-добро усещане на клавишите и прецизност във всяка ситуация.

В сравнение с предшественика си, Thor 404 TKL предлага изцяло затворен корпус, който гарантира, че клавиатурата и клавишите са стабилни по всяко време. Това е идеалният избор за потребители, които обичат оборудването им да е безшумно. Според производителя, обемът на клавишите е изключително нисък поради специалната пяна, скрита във вътрешността на модела.

Версията с Gateron Yellow Pro суичове ще се предлага за около 160 лв. с ДДС, а тази с Kailh Box Brown V2 ще е налична за около 170 лв.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Винаги можете да ни зададете допълнителни въпроси тук в коментар или пък в нашата Фейсбук група – Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.