Дан Холмс човекът с име на конзола. - Заглавна снимка на гейминг дозаата.

Дан Холмс – човекът с име на конзола

Знаете ли, че… Дан Холмс e човекът с име на конзола.

Дан Холмс решава да смени името си и да се казва като своята конзола, пред която стои часове наред всеки ден. През 2002 година мъжът заявява, че вече е похарчил над 7000 паунда за игри. Той успява легално да смени името си на PlayStation 2 във Великобритания, където живее.

Дан е пожелал да сключи църковен брак с конзолата си, но свещениците му отказват. На по-късен етап той заявява, че се е шегувал. От своя страна, Sony му благодарят за лоялността към тяхното устройство.

А Вие бихте ли последвали примера на Дан Холмс, човекът с име на конзола? Бихте ли сменили името си. например на модел видеокарта или пък… на процесор?

В случай, че тази гейминг доза ви е харесала, може да се присъедините и в нашата фейсбук група Гейминг зона, където може да споделите с нас дали знаете нещо повече за Дан Холмс и какво става с него, след като променя името си. А в случай, че искате да се заредите с още една интересна гейминг доза, то тогава може да прочетете за суперкомпютъра Condor Cluster, който е изграден от наследника на PS, а  именно – PlayStation 3.

Свали като Wallpaper (Full HD).

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Николов

Занимавам се с компютърни технологии от 7 годишен. Уча в училище с профил информатика и информационни, а интересът ми е Game Development. Обичам градивната критика, като много често давам такава.