Да откриеш първото си fatality на 12 години
Да откриеш първото си fatality на 12 години

Да откриеш първото си Fatality на 12 години

Знаете ли, че …

Първото публично Fatality в Mortal Kombat е открито и изпълнено от едно 12-годишно момченце.

Както повечето от вас знаят, първите части на Mortal Kombat съдържаха така наречените анималити. С напредване на серията обаче, по-новите версии на играта вече не съдържат тази опция. За сметка на това, абсолютно всички части на Mortal Kombat имат fatality-та. Това са завършващи бойни техники и удари, които имат за цел едно-единствено нещо – да ликвидират опонента по максимално брутален, кървав и гнусен начин.

Всъщност, именно тези fatality-та допринасят за чара на играта – всеки знаеше, че има по един скрит „фатал“, или пък всички се скупчваха да погледат поредния брутален и интересен такъв, който ще бъде демонстриран в аркадната зала.

Всеки герой си има поне по две fatality-та, като някои дори имат и трети, скрит такъв. По-долу ви предоставяме няколко кратки клипчета, представящи сладката жестокост на Mortal Kombat.

https://www.youtube.com/watch?v=kAG3HMV9AB8

Свали като Wallpaper (Full HD)

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.