Binance Web3 Wallet

Binance Web3 Wallet интегрира мрежата Solana

  • Потребителите вече ще имат достъп до по-широк спектър от блокчейн мрежи
  • Нараства и броят на децентрализирани приложения, базирани на Solana
  • „dApp Hub“ – новият потребителския интерфейс на Binance

Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за цифрови активи в света, обяви интеграцията на мрежата Solana със своя Binance Web3 Wallet. Актуализацията е в отговор на стремежа на компанията да осигури по-добро потребителско преживяване, както и да повиши достъпността до Web3.

Потребителите на Binance Web3 Wallet вече могат да изпращат, получават и разменят токени в мрежата Solana с по-голяма лекота. Те могат също така да получат достъп до набор от децентрализирани приложения (dApps), базирани на Solana. Днес в Binance Web3 Wallet бяха добавени десет базирани на Solana dApps – Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network и Raydium. Това значително увеличава възможностите за потребителите да взаимодействат, създават и въвеждат иновации в екосистемата Solana. С течение на времето се очаква бъдат добавени още децентрализирани приложения.

,,Интегрирането на мрежата Solana подчертава мисията на Binance да изгради своя Web3 портфейл като цялостен многоверижен портфейл, който може да обслужва все по-разнообразните нужди на потребителите на Web3. С интеграцията те ще имат достъп до по-широк спектър от блокчейн мрежи, включително такива, които са базирани на мрежите Bitcoin, EVM и Cosmos, например’’, коментира Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

Интеграцията е съпътствана и от друга новина от компанията – представянето на изцяло новият „dApp Hub“ на Binance. Фокусът на това трансформиращо преработване на потребителския интерфейс е консолидирането на всички най-актуални dApps в един-единствен раздел, като по този начин се създава безпроблемно преживяване за потребителите, които могат да достигнат до всички тези приложения безпроблемно и сигурност. Оптимизираният дизайн и функционалност подобряват достъпността за потребителите.

Само в рамките на последните два месеца Binance въведе и направи множество подобрения на Web3 Wallet. Подобрения включват:

  • Интегрирането на пазар за инскрипции в Биткойн мрежата;
  • Добавяне на поддръжка за токени ERC-404, като по този начин се увеличава наборът от токени, с които нашите потребители могат да работят;
  • Интегриране на различни мрежи като Blast, Manta, ZetaChain, Metis, Scroll и zkFair, разнообразна гама от функционалности на портфейла;
  • Разширяване на гамата от децентрализирани приложения, интегрирани в платформата, като само през февруари бяха добавени 24 dApps, с което се разшири обхватът на услугите за потребителите.

За Binance

Binance е водеща глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за цифрови активи. Спечелила доверието на милиони по целия свят, платформата Binance е посветена на увеличаването свободата на парите за потребителите и предлага широка гама от крипто продукти.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.