EVNIA 5000

Изцяло новите Philips Evnia 5000: 27M2C5501 и 32M2C5501 излизат на пазара с Fast VA извити панели

Philips представя две вълнуващи допълнения към серията си геймърски монитори EVNIA 5000: Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501.

Тези нови модели предлагат високопроизводителни технологии за издигане на гейминг изживяването и ще потопят геймърите още по-дълбоко в действието. Отличаващи се с Quad HD Fast VA панели, 180 Hz честота на опресняване и 0,5 милисекунди Smart MBR, тези монитори осигуряват бърз и плавен геймплей, докато HDR10 и подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка създават визуално зашеметяваща и завладяваща среда.

EVNIA 5000

Бързина и прецизност за състезателни геймъри

Philips Evnia 27M2C5501 (27 инча/68,5 см по диагонал) и 32M2C5501 (31,5 инча/80 см по диагонал) предоставят на гейминг ентусиастите всички функции, от които се нуждаят, за да извлекат максимума от дори най-интензивните състезателни игри. Извитият Fast VA панел на тези монитори се съчетава прекрасно с честотата на опресняване от 180 Hz, малкото входно закъснение, адаптивната синхронизация (Adaptive Sync) и бързата реакция от 0,5 милисекунди Smart MBR (интелигентната функция за намаляване на замъгляването на движението: Motion Blur Reduction). Заедно, тези характеристики гарантират, че играчите се наслаждават на бързи, прецизни, плавни движения, които се появяват незабавно на екрана без никакво разкъсване, размазване или замъгляване. С тези функции нищо не помрачава истинското удоволствие.

Гладки изображения и визуална мощ, захранвана от изкуствен интелект

Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 предлагат визуална производителност, която е колкото красива, толкова и гладка и бърза. Високият динамичен обхват (HDR) осигурява зашеметяваща яркост, идеален контраст и богати, дълбоки цветове за цялостно завладяващо изживяване. Резолюцията Crystalclear Quad HD 2K (2560 x 1440) означава висока плътност на пикселите за изображения, които са убедително реалистични. Това означава, че балансът по отношение на производителността на графичния процесор и качеството на изображението е възможно най-добрият.

EVNIA 5000

Тази визуална мощ надхвърля материалните граници на дисплея: подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка – RGB подсветката на Philips, която може да насочва цветовете да следват видео съдържанието, за да отразят потребителското изживяване, сега предлага още по-интензивно забавление и потапяне във всяка сцена.

Комфорт и ергономичност за продължителни сесии

И тъй като никоя игра или работно изживяване не биха били приятни без физически комфорт, Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 са оборудвани с множество ергономични функции за физическо благополучие, за да осигурят възможно най-приятното цялостно изживяване. И двата модела разполагат с LowBlue и Flicker-Free режими, както и с покритие против отблясъци, които намаляват напрежението на очите, докато стойката с регулируема височина позволява на потребителите да намерят перфектната позиция с опции за накланяне и завъртане.

Цени и наличност

Тези два нови модела от линията Evnia 5000 са истинско удоволствие за феновете на най-новите екшън игри, без да е нужно да правят компромиси между скорост, гладкост и визуална производителност. Philips Evnia 27M2C5501 ще бъде наличен за покупка от октомври на препоръчителна крайна цена на дребно от 466 лв., а 32M2C5501 ще бъде наличен за покупка през октомври на препоръчителна крайна цена на дребно от 544 лв.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.