Undead Nightmare 2?

След тазседмичния ъпдейт на Red Dead Redemption 2, в онлайн версията се появиха няколко странни неща, подсказващи евентуално DLC продължение на Undead Nightmare, очаквано носещ името – Undead Nightmare 2. Из отворения свят на Red Dead online можем да намерим полуживи хора със сива кожа и светещи очи. Повечето играчи смятат, че това са точно подсказки към едно евентуално DLC.

Началото

Първият човек, който забелязва зомби, е xXvoluntarveyeXx. Той споделя това изображение. Трупът може да се намери в близост до Armadillo.

Undead Nightmare

Няколко дни по-късно, във фейсбук групите започнаха да се качват снимки на тази жена, която мига и движи устата си.

Undead-Nightmare

След още няколко дни в играта се появиха още зомбита, някои живи и стоящи прави, други – умрели. Най – често се срещат около шерифския офис в Armadillo.

Предистория

Съвсем скоро Red Dead Redemption 2 навършва една година, откакто е на пазара. Има теории, че за годишнината на играта Rockstar са поставили Easter Eggs, които да ни напомнят за Undead Nightmare. Mного хора също смятат, че зомбитата сочат към малък евент за Хелуин. Като се вземе впредвид локацията, на която намираме зомбитата, каквото и да е, то ще бъде в New Austin.

Най-разпространената теория обаче, е тази за Undead Nightmare 2. Първата част беше пусната на пазара на 26 октомври 2010-та година и също имаше тези сиви зомбита със светещи зелени очи. Това обаче са само теории и все още нямаме абсолютно никаква потвърдена информация.

Друго интересно нещо, което си струва да се спомене, е Артър Морган. След тазседмичния ъпдейт, няколко човека откриха неговия труп на различни места в Blackwater. Както знаем, Артър почина в Story Mode, обаче… oнлайн модът се случва няколко години преди това, така че на практика Артър е жив. Защо тогава можем да намерим трупa му? Дали е само Easter Egg или подсказка към нещо, което предстои да се случи?

Arthur Morgan

Rockstar оставят отговорите на тези въпроси на въображението ни. Засега…

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?