Трейлъри от миналата седмица 24 – 30 юли 2017

Трейлъри от миналата седмица 24 – 30 юли 2017

Comic-con 2017 е вече в миналото и с него приключи лудата седмица, която го предшестваше. Изминалата седмица беше доста по-спокойна от към трейлъри за кино и нови сериали – само 6. Въпреки това, сред тях имаше някои добри попадения, затова да си преговорим най-интересните трейлъри от миналата седмица.

IT

To“ на Стивин Кинг идва все по-близо до нас, а миналата седмица видяхме и поредния трейлър за филма. Бил Скарсгард изглежда все по-добре в ролята на Пениуайз, а всеки следващ трейлър е по-добър от предишния и вече нямаме търпение 8 септември да дойде.

Ако има нещо, което ни притеснява, то това е фактът, че филмът ще бъде разделен на две част, като втората част ще зависи от успеха на първата.

Suburbicon

Ако даден филм е по сценарий на братята Коен, то ние сме заинтересувани. Ако Джордж Клуни е режисьор, то също сме заинтересувани, понеже той внимателно избира над какво да работи и се забърква само в интересни филми.

В „Събърбикон“ ще видим Мат Деймън като обикновен офис служител, който живее в Събърбикон – идеалът за всичко американски предградия. По неясни причини обаче той се забърква с мафията, които убиват жена му и се опитват да убият и сина му. Като всеки един филмов герой, изправен пред такива неща, той отвръща на удара и като във всеки един филм на братята Коен, резултатът е забавен по един мрачен начин.

Alias Grace

Няма да е седмица, ако няма поне един трейлър за нов филм или сериал в Netflix. Тази седмица те ни представят бъдещия сериал „Alias Grace„, по едноименната новела на Маргарет Атууд.

В него ще проследим историята на Грейс Маркс, имигрантка от Ирландия, която попада в затвора за убийство. И макар тя самата да твърди, че не го е извършила и че няма спомен от събитията, фактите сочат към противното. 10 години след събитията, д-р Саймън Джордан ще се опита да ѝ помогни да си спомни какво наистина се е случило.

LBJ

Филмите за американската история не са ни от любимите, понеже се занимават с теми, които са доста далеч от нас и нашето желание за това, което искаме да виждаме на кино. Обаче не ние определяме какво ще излиза на екраните и по тази причина ви представяме трейлър за „LBJ„.

Ако се чудите какво седи зад тази абревиатура, това са инициалите на Линдън Джонсън, 37-мият президент на Щатите. Самият филм ще представи неговото идване на власт като вицепрезидент на Джон Кенеди и живота ми като президент след неговото убийство.

Ако не друго, Уди Харлсън ще поеме главната роля, а Уди Харлсън е страхотен.

Marjorine Prime

Ако можем да забравим дадени неща от миналото си, дали бихме искали да ги забравим? Ако можехме да си спомняме всичко, щяхме ли да искаме да го направим? Какво е това „памет“ и как тя определя кои сме ние наистина?

Това са въпросите, които се задават в „Marjorine Prime„. В филма ще видим как 86-годишната Марджъри се среща с холографски образ на нейния починал вече съпруг, който ще ѝ разказва историята на техния живот.

The Vault

Не всеки един трезор в банка е строен, за да пази хората да не влязат. Някой са направени, за да спрат нещо да не излезе.

Или поне това ни представя трейлъра на „The Vault“ в който банков обир се превръща в хорър история за всички замесени.

Бихме казали, че присъствието на Джеймс Франко означава, че филмът ще е приличен, но той има навика да се снима във какво ли не, така че няма никаква гаранция.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.