Трейлъри от миналата седмица 17 - 23 юли 2017

Трейлъри от миналата седмица 17 – 23 юли 2017

В очакване на Comic-con, много студиа също пуснаха нови трейлъри за излизащи филми. Толкова много при това, че на няколко пъти трябваше да редактираме тази статия, за да поберем най-добрите трейлъри от миналата седмица.

Сега, след като Comic-con вече е зад нас, а пред нас е последната седмица на юли, нека видим какво излезе през изминалата седмица:

Wind River

Wind River“ обещава да бъде заплетен екшън-трилър, в който героят на Джереми Ренър ще разследва смъртта на младо момиче на територията на индиански резерват. Ако това ви звучи като всеки един друг екшън-трилър, то основната разлика тук ще бъдат тежките зимни условия, в които ще се развива действието.

Освен Ренър, във филма участват още Елизабет Олсън и Джон Бернтал.

The Disaster Artist

The Room“ е един от най-популярните лоши филми зад океана. Той е толкова популярен, че даже е придобил култов статут – факт, над който бъдещите археолози ще има да си блъскат главите, чудейки се защо.

А сега Джеймс Франко е решил да направи филм за това как е бил направен филма The Room. А където е Франко, обикновено и Сет Роген не е далеч.

Professor Marston and the Wonder Women

След като вече гледахме филма за Жената Чудо, на дневен ред е интересната история на създателя й – Уилям Марстън. Университетски професор, който живее в полигамна връзка с жена си и любовницата си, който също е и един от хората, които са помогнали при създаването на полиграфа, Марстън определено е интересен образ.

Със сигурност ще е интересно да видим какво е довело до създаването на женски супер герой във време, в което всички останали герои са били мъже.

Alpha

Алфа не обещава много диалог, но пък обещава да видим началото на връзката между човек и куче. Или поне един начин, по който тя може да е започнала. Плюс, всичко ще се случва преди 20 000 години.

Сюжетът проследява син на вожа на племе от първобитни хора, който е изоставен за умрял, но намира странен приятел – вълк, който той ранява, но не убива. Двамата заедно ще тръгнат по дирите на племето, сблъсквайки се с всичко опасно, което е населявало земята преди 20 000 години.

The Hitman’s Bodyguard

Бъди-екшън комедията на Раян Рейнолдс и Самюел Джаксън обещава екшън, комедия и всичко друго, което можем да окчакваме от такъв тип филми.

Има и някакъв сюжет, но той определено ще остане на заден план за сметка на лафовете, които ще ръсят двамата главни актьори, както и екшънът, който ще се случва около тях (актьорите, не лафовете).

The Snowman

Още един трилър, само че този път без екшън частта.

Майкъл Фасбендър ще поеме ролята на детектив, който разследва сериен убец, оставящ снежни човеци като визитна картичка.

Самият трейлър изглежда доста обещаващо, а и Фасбендър е много добър актьор, когато не се снима в неща като „Орденът на Асасините

Kingsman: The Golden Circle

Матю Вон се завръща с втора част на „Кингсмен„, в която ще видим повече от същото.  Това никак не е лошо, понеже първата част беше една от най-приятните изненади на 2014 година.

Но този път, за да хванем повече от американския пазар, действието ще се развива главно в щатите, където ще видим и техния вариант на Кингсмен, който се казва… Statesmen.

Освен всичко друго, Колин Фърт ще се завърне отново в ролята на Хари – една изненада, която бихме предпочели да беше спестена в трейлъра.

Proud Mary

Гледали сме много филми, в които наемните убийци са добрите герои. Но в малка част от тях убиецът е жена, и в още по-малка част от тях – черна жена.

Това е единственото уникално нещо в „Proud Mary„.

Иначе – ще има история, която ще се върти около Мери, която пък от своя страна, по време на едно от мисиите си, среща малко дете. То успява да пробуди наново нейния майчин инстинкт.

Дори във филми, където главният герой е корава жена-убиец, изглежда сценаристите не успяват да избягат от класически клишета от рода на „във всяка една жена има скрита майка“.

Bright

Тъкмо за Коледа, Netflix ще ни предложи филм за магическите същества – феи, елфи и… орки. Всички те в даден момент са дошли в нашия свят и си живеят в него. Освен това има и магически пръчки, понеже какво друго липсва.

В главната роля ще видим Уил Смит, което звучи забавно. Режисьор обаче ще е Дейвид Еър, който седи зад „Отряд Самоубийци“ и „Гняв“ – два филма, които ние считаме за откровенни разочарования. Но именно Уил Смит беше най-доброто нещо в Отряда, та може и да са развили някаква химия с Еър.

В крайна сметка – имаме смесени очаквания за това какво ни чака на 22 декември.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.