The Punisher първи трейлър

The Punisher прострелва място в сърцата ни с нов трейлър

Свикнахме с моралния Daredevil, предсказуемия Luke Cage и дразнещата (в добрия смисъл) Джесика Джоунс – всичи те със свои собствени сериали в Netflix. Умишлено пропускам Iron Fist, той тепърва трябва да се доказва. Накрая, след цялото ни зрителско търпение, ни поднесоха The Defenders… за добро или лошо. Е, нека сега да забравим за всички тях, защото най-новият трейлър на The Punisher обещава качествено телевизионно зрелище на едно по-различно, експлозивно ниво!

Три пъти за щастие

След като вече видяхме двама актьори в ролята на The Punisher (умишлено пропускам Долф Лундгрен) сега идва и третият опит. Ray Stevenson и Thomas Jane прокараха пътеката за може би перфектната персонализация на Jon Bernthal (The Walking Dead, The Wolf of Wall Street). Видяхме го във втори сезон на Daredevil, където Франк Касъл имаше нещо като origin story, преди да влезе в алтер-егото си на The Punisher. Отдаваме заслужена почит на първите двама джентълмени, които се пробваха в предишните екранизации на тази марвелска легенда. Очакваме старта на сериите най-рано през ноември според различни източници. След този трейлър определено нямаме търпение да се насладим на „Наказателят“!

Батман ли? Дайте го насам!

The Punisher – Време за мъже

Всеки читател, който някога се е докосвал поне за малко до вселената на Марвел, знае за лошото момче на Gerry Conway, John Romita Sr. и Ross Andru. Франк Касъл, познат още като The Punisher, e най-близкото нещо до Батман в геройския свят на Стан Лий. С изключение на това, че той убива лошите с мерак и много огнева мощ. Netflix решиха да го включат като част от сюжетната ниша на други няколко известни герои – уличната група The Defenders, които оперират на ниво улична престъпност, близо до обикновения човек. Определено съществува контраст между него и другите четирима марвелски звезди – Daredevil, който отказва да убива и да използва смъртоносни оръжия, Luke Cage, който иска само да помогне на клетите жители на нюйорксия квартал Харлем, злополучната детектив-следователка Jessica Jones, a Дани Ранд от къща Tyrell oтново няма дори да коментираме.

The Punisher се отличава с бруталност и реалполитика по отношение на раздаване на ефективно и окончателно правосъдие. Да, мислете си за нещо средно между Съдията Дред и Хищникът, само че в комиксов вариант и без костюм. Трейлърът показва доста интересни сценки, включително и колаборация на Франк Касъл с Карън Пейдж (гаджето на Daredevil). Друго интересно присъствие показва и вероятният помощник на The Punisher – Micro ( накратно от Microchip). Тепърва обаче ще се изяснява главният лошковец на сериала.

И така, след като се запознахме с пресен трейлър на Антигероят с главно „А“, сега вече нямаме търпение да се потопим в масакрата, която ще ни донесе The Punisher! Пишете ни вашите впечатления от трейлъра в коментарите.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.