Galaxy S8 основно изображение

Новият Galaxy S8 ще бъде орхидеен на цвят, но не само

Дни преди официалната премиера на новия флагман на Samsung, изтече и информация за това, как ще изглежда неговият панел. Черно, сиво и сребърно (или нощно небе, орхидеено сиво и арктически сребърно, казано на маркетингов жаргон), вероятно ще бъдат новите цветове на чакания Samsung Galaxy S8.

Може да не вярвате, но има цвят орхидеено. Всъщност, щом има цвят праскова, защо да няма орхидеено? Първоначалните твърдения, че сред новите цветове на Samsung няма да има „злато“, а класата на модела ще бъде демонстрирана чрез трите различни нюанси на сивото, обаче бяха опровергани ден по късно от източника.

Информацията за Galaxy S8 изтече в Twitter акаунта на Evan Blass, репортер във VentureBeat

Разбира се, от Samsung отдавна не са много много потайни за новият Galaxy S8 и наличната информация за новия флагман е почти пълна. Очаква се размерът на екрана да бъде увеличен до 5.7 инча за S8 и 6.1 инча за S8 Plus. Това ще бъде най-очевидната промяна. Новият Galaxy ще има 4/6GB RAM, 64GB вградена памет, UFS 2.1, Super Amoled дисплей с разделителна способност 2560х1440px, стъкло Corning Gorilla Glass 5. За феновете на фотото са предвидени 12-мегапикселова основна камера, с оптична стабилизация и поддръжка на 4К-видео, както и 8-мегапикселова камера за селфи.

Не са пропуснати и особено непопулярните за употреба биометрични датчици, скенери за пръстови отпечатъци и за ириса на очите на собственика. Според предварителни тестове на AnTuTu Benchmark, Galaxy S8 е показал производителност много над тази на настоящия водач в класацията iPhone 7 Plus, което отново поставя въпроса за вечния дуел между двете марки.

Компанията ще представи новия си флагман Samsung Galaxy S8 на 29 март. И дотогава вероятно спекулациите с цветовете ще продължат. Ако погледнем сериозно обаче истинската изненада за модела се очаква да бъде мистериозната DeX връзка, която ще дава възможност телефонът да бъде свързван с външен дисплей и да се използва като компютър. Очаква се стартовата цена за Galaxy S8 да бъде 799 Евро и 899 Евро за S8+.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Георги Дюшюнев

Помня времето, когато технологиите бяха повече мечта, отколкото баналност, както напоследък. Долу-горе тогава Ливърпул стана шампион на Англия за последен път. Та си мисля, че технологиите са причината и затова се занимавам с тази тема...