Marvel куиз
Marvel куиз

Marvel – чувствате ли се подготвени за нашия куиз?

С наближаващата премиера на Thor: Ragnarok, Marvel се подготвят да превземат големия екран за пореден път и отново да ни направят част от една от най-уникалните и епични киносаги – Infinity War. Но колкото и да е огромна Marvel киновселената, тя е само малка част от това, което могат да ни предложат комиксите им. Съществуват стотици истории, които с нетърпение чакаме да видим екранизирани, както и още повече, които вероятно няма да видят бял свят, заради безкрайните неразбории с филмовите права на някои от най-емблематичните герои на Marvel. И въпреки настойчивата информация за всеобща киноекспанзия на комиксовата вселена – Venom eкранизация, Captain Marvel, Inhumans, все още хардкор феновете знаят колко много аспекти от марвелските истории могат да бъдат превърнати във филми и сериали. Понякога въздържанието от определени екранизации е добро, понякога си е чиста загуба на добра история, но в края на деня всички ние, комиксовите фенове, се радваме на Spider-Man и компания!

Мислите си, че познавате добре комикс вселената? Знаете какво е кодовото име на Nathaniel Summers в алтернативната вселена, в която той не е Cable? Знаете наизуст всички алтернативни членове на Fantastic Four, замествали по една или друга причина някой от основните членове на групата през годините? Знаете кой е истинският убиец на родителите на Батман? Ако сте отговорили с „да“ на тези три въпроса, то вероятно няма да се справите блестящо на теста ни – Батман е на DC все пак. Но това не пречи да изпитате знанията си с куиза, който сме ви приготвили по-долу.

Коя групировка е създала Adam Warlock?

Част от кой геройски екип е Maverick?

Doctor Doom е законен владетел на коя измислена страна в Marvel вселената?

Кой е най-могъщият персонаж в цялата мултивселена на Marvel?

Демонът Cyttorak, който дава силата на The Juggernaut, е владетел на кое измерение?

Злодеят Mojo е един от най-честите похитители на X-men, отвличайки ги на планетата си повече от няколко пъти. Той е от расата на ?

Фантастичната Четворка успява да надвие Галактус с помощта на ?

Двата симбиота - Venom и Carnage, имат общо поколение - трети симбиот, на име ?

Khan the Conqueror има много различни идентичности в алтернативни времеви линии. Неговата първоначална и оригинална идентичност е ?

Коя от долуизброените сили НЕ Е сила на Proteus ?

Анти-спам Проверка


Поздравления. Вие достигнахте до края на нашия тест "Колко добре познавате светът на Marvel? ".

Ако желаете да ви известим, когато публикуваме нов тест в Technology.bg, моля въведете вашия email адрес в полето.

Натиснете "Провери" за резултатите от теста.Email адрес

Ако пък в крайна сметка този „ансамбъл“ от въпроси ви се е сторил твърде лесен, то винаги можете да пробвате предизвикателството на нашия StarCraft quiz. Ние, екипът на technology.bg, с удоволствие измисляме различни викторини, свързани с наши (надяваме се и с ваши) любими теми, хобита и интереси. След това с още по-голямо удоволствие ви предизвикваме с тях! Пишете ни в коментарите, на какви куизове искате да отговаряте, а защо не – и сами да създавате.

 

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.