геймърска раница

Genesis Pallad 410 – стилна геймърска раница

Полският бранд за гейминг периферия Genesis добави нов модел геймърска раница към своето портофлио, създадена за всички , които не искат да се разделят с оборудването си и търсят висока степен на мобилност, сигурност и надеждност за ежедневието.

геймърска раница Genesis Pallad 410

Genesis Pallad 410 е проектирана да побира лаптопи с максимален диаметър 15,6 инча. Една от най-важните характеристики на модела е устойчивостта на физически повреди. Раницата е изработена от 1680D полиестер, а отделението за лаптоп е облицовано с мека пяна. Налични са множество вътрешни отделения и джобове за аксесоари. Предната част на раницата разполага с вертикален водоустойчив джоб с цип, а отстрани са разположени мрежести джобове за бутилки.

геймърска раница Genesis Pallad 410

Раницата е проектирана в черно с червени елементи, за да подчертае динамичния характер на модела. Ергономичният гръб на продукта е изработен от дунапрен с мрежест материал, профилирани презрамки за ръце и регулируема презрамка за гърдите, които повишават комфорта при носене. Освен това моделът е снабден с подсилена дръжка, а раницата може да бъде допълнително компресирана със странични регулиращи ленти. Освен за транспортиране на лаптоп и гейминг аксесоари, Pallad 410 може да служи чудесно и като просторна ученическа раница или незаменима част от екипировката по време на туризъм, за което се грижат вложените водоустойчиви елементи и удобството, гарантирано от ергономичната пяна, покрита с мрежест материал.

Genesis Pallad 410 се предлага на българския пазар на цена от около 65 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Споделете какви раници ползвате вие и дали ви допада новата геймърска раница Genesis Pallad 410 или елате да го обсъдим в Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.