Начало / Екранна доза / Екскременти от шоколад в тоалетната сцена в „Трейнспотинг“
Екскрементите в тоалетната сцена в "Трейнспотинг" са били от шоколад

Екскременти от шоколад в тоалетната сцена в „Трейнспотинг“

Знаете ли, че …

Култовият роман на Ървин УелшТрейнспотинг“ има също толкова култова екранизация. Във филмовата версия на „Трейнспотинг“ има също толкова култова сцена – „най-мръсната тоалетна в Шотландия“. В нея виждаме как Рентън на Юън Макгрегър рови в една ужасно мръсна тоалетна в пропаднал бар, малко след като е бил по голяма нужда, за наркотиците, които е изпуснал вътре.

Ако не помните, ето видео, да се присетите:

За тези от вас, които се гнусят от фекална маса по принцип – бъдете спокойни. На Юън не му се е наложило да рови в реални екскременти – те са били заменени от шоколад. Все пак, никой не очаква, че бъдещата звезда на киното ще рови в реални екскременти, в една реално мръсна тоалетна. Дори когато става дума за шотландски наркомани.

Сега си пуснете сцената обратно със знанието, че всичко, което виждате там, е шоколад. Нещата вече не са толкова лоши, нали?

Свали като WallPaper (FullHD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.