Начало / Кино и TV / „Death Note“ на Netflix с нов клип
Death Note на Netflix с нов клип

„Death Note“ на Netflix с нов клип

Netflix от известно време насам разбработват игрална екранизация на популярното аниме „Death Note“. А днес имаме шанса да видим и първи кадри от това, което са направили до момента. Още в началото на годината видяхме първия трейлър, а сега от студиото ни представят кратък клип, в който един срещу друг се изправят двамата главни протагонисти – L (изигран от Лакийт Стайнфилд) и Yagami Light (в ролята – Нат Улф).

За тези от вас, които не са запознати нито с анимето, нито с манга „Death Note“, ето за какво става дума накратко:

Mладият Yagami Light случайно попада на мистична тетрадка. Тя е собственост на бога на смъртта Ryuk. Специфичното е, че предоставя възможността на притежателя си да убива хора, като само запише името им вътре. Light се превръща в Kira – таен отмъстител и блюстител за справедливост. Светът постепенно започва да се прочиства от всякакви престъпници. Скоро обаче привлича вниманието на Интерпол, откъдето пък се обръщат за помощ към L – гениален, но ексцентричен детектив. Играта на котка и мишка между двамата постепенно се превръща в лична вендета и е само въпрос на време някой да направи първата грешка.

Освен Лакийт Стайнфилд и Нат Улф, в „Death Note“ ще участват още: Уилям Дефо  като гласа на Ryuk, Маргарет Куали, Пол Накаучи и Шеа Уигъм. Премиерата му е съвсем скоро – на 25 август.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.