Начало / Кино и TV / Deadpool ни запознава с Cable в нов трейлър
Deadpool ни запознава с Cable в нов трейлър

Deadpool ни запознава с Cable в нов трейлър

Deadpool успя да ни изненада, изскачайки изневиделица с нов трейлър.

След като от Fox решиха да не пускат трейлър по време на Super Bowl, се очакваше трейлърът да излезе заедно с „Черната Пантера„.

Разбира се, не е изключено да бъдем зарадвани с нов трейлър тогава, но нека оставим бъдещето в бъдещето – първият трейлър с кадри от филма е тук!

След смазващия, но доста сериозен Logan, определено имахме нужда от нещо по-леко и с повече експлозии в мутантската вселена на Fox. Трейлърът не просто дойде изневиделица, но и някои от нещата, които виждаме в него също.

Като за начало – Тери Крюс!

До момента не се беше чуло абсолютно нищо за участието му във филма и кратката му няколко секундна поява в трейлъра идва като гръм от ясно небе. Все още не е съвсем ясно в образа на кой герой ще се превъплати Крюс, но едно е ясно – всичко е по-добро с Тери!

Изборът на Джош Бролин за Cable изглежда все по-добър (не че въобще сме се съмнявали). Ако пък се чудите кой по дяволите е Cable – в комиксите той е синът на Скот Съмърс (Циклоп от X-Men), който веднага след раждането си е изпратен в бъдещето. Там той пораства и тренира, превръщайки се в хиперподготвен войник, който се връща обратно в наши дни.

Странно е, но за X-Men е просто вторник. Няма как да не отбележим, че се очертава силна година за Бролин – след ролята му на Cable, ще го видим като галактическия злодей Thanos в „Avengers: Infinity War„.

В същия кадър, в който се появява Тери, освен самия Deadpool виждаме Domino (за която се знаеше отдавна), както и още двама, неизвестни за момента, герои.

Съдейки по странно изглеждащата каска на единия от тях, теориите в интернет, че това е Shatterstar, може да не са толкова далеч от истината.

Самият Shatterstar е едно от десетките абсурдни творения на Роб Лифелд от 90-те години и е типичният за тогава мачо антигерой. Ако това в трейлъра е той, то има вероятност Deadpool 2 да е своеобразна прелюдия към X-Force – филмът, за който се чуват слухове от доста време.

Самоличността на другия герой също не е потвърдена, но при връзка с X-Force това би могъл да бъде Warpath например, като това ще е втората му поява на големия екран след X-Men: Days of Future Past.

В продължението на Deadpool се очаква също така да се върнат Морена Бакарин (Ванеса), Бриана Хилдебранд (Negasonic Teenage Warhead), Т. Дж. Милър (Weasel), Каран Сони (Dopinder), Лесли Угамс (Blind Al) и Стефан Капичич (Colossus).

Филмът се очаква да излезе на 18-ти май, като официалното му заглавие все още не е ясно и единственото, с което разполагаме засега, е Untitled Deadpool Sequel. ¯\_(ツ)_/¯

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Оскар Акоста