Bates Motel

„Bates Motel“ – промо на последния сезон

Един от по-добрите сериали през последните години е на път да изпее своята лебедова песен.

Предисторията на популярната книга на Робърт Блох “Психо”, чудесната телевизионна адаптация на A&E “Bates Motel”, представи трейлър на своя финален пети сезон.

За незапознатите, действието се върти около младия Норман Бейтс, неговото потъване в дебрите на лудостта и тежките и сложни отношения с майка му Норма. Трудно е да се опише всичко, което авторите са се опитали да разкажат през предишните четири сезона, но, без излишни спойлери, героите неизбежно достигат логичната развръзка на познатата книга и класика на Хичкок.

Излишно е да обясняваме колко много обичаме този сериал, колко се надяваме той да не приключва, но след четири прекрасни години, всичко си има край. Надеждата ни е, че този край ще бъде, ако не по-добър, то поне на силното ниво на останалите епизоди. Какво обаче ни притеснява?

Сблъсък с оригиналния материал

Авторите са решили да приключат действието по един смел и рискован, но много логичен начин – слагайки край на своята история наравно с книгата. Всичко това се очаква след по-малко от месец, когато е премиерата на първи епизод от новия сезон – 20-ти февруари. По-долу можете да видите и промото, което представя ключов персонаж за вселената на “Психо”Марион Крейн. В случая ролята е поверена на певицата Риана. Ето от тук идва и най-силното ни притеснение.

В последните години младата изпълнителка успя да си спечели слава в киното, но, по лично мнение, без реално да показва кой знае какви заложби. Отделно, ще ѝ е доста трудно да влезне в обувките на имена като Джанет Лий и Ан Хечи, които са изпълнявали ролята преди нея. Все пак сме позитивно настроени, кадрите са чудесни и се надяваме Риана да не дразни прекалено много. Може даже да ни изненада.

Оставяме Ви да се насладите на трейлъра и вече нямаме търпение за новите епизоди, които ще ни представят един по-зрял, по-луд и по-опасен Норман.

https://www.youtube.com/watch?v=bJtRK43cMwI

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!