AOC GAMING Q24G2A/BK

24“ QHD геймърски монитор на AGON by AOC: AOC GAMING Q24G2A/BK

AGON by AOC – водещата световна марка за геймърски монитори и IT аксесоари – с гордост представя компактният AOC GAMING Q24G2A/BK, който е част от гамата AOC GAMING. Този монитор за игри е снабден с 23,8″ (60,4 см) IPS панел със забележителна QHD резолюция (2560×1440) и впечатляваща скорост на опресняване от 165 Hz, както и време за реакция от 1 ms MPRT. С контрастно съотношение 1000:1 и 108,7% покритие на sRGB AOC GAMING Q24G2A/BK е проектиран да осигури впечатляваща картина и отзивчива производителност в пестяща място форма.

Компактен размер, безкомпромисно представяне: AOC GAMING Q24G2A/BK

Компактният 24-инчов дисплей на Q24G2A/BK е с QHD резолюция, която обещава острота и детайлност с плътност от 123,4 ppi (pixel per inch), което е доста повече от тази при стандартните 24″ Full HD или 27″ QHD модели. Високата плътност на пикселите и пестящия място дизайн правят този монитор идеален избор за геймъри, търсещи потапящо преживяване в игрите, без да се налага да жертват пространство на бюрото.

AOC GAMING Q24G2A/BK е с тънки рамки и е подходящ за конфигурации с няколко монитора. Освен това той предлага настройваща се по височина стойка, с помощта на която потребителите могат лесно да намерят перфектната ергономична позиция. IPS панелът е с широки ъгли на видимост от 178°/178° и гарантира комфортно зрително преживяване дори при гледане отстрани. С покритие на 108,7% от цветовото пространство sRGB мониторът предлага богати, живи и точни цветове, което го прави подходящ не само за игри, но и за работа.

Бърза игра в малка опаковка

Със своя отзивчив IPS панел и 1 ms (MPRT) време за реакция, мониторът може да се справи с бързи игри без замазване и призрачни ефекти при движение. Пиковата яркост от 350 cd/m² генерира чисти и изпъкващи изображения при всякакви светлинни условия. Съвместим с NVIDIA G-SYNC, Q24G2A/BK гарантира плавна игра без накъсване с намалено входно закъснение, което води до постоянно добро и приятно преживяване.

Интеграцията със софтуера AOC G-Menu позволява лесен достъп до настройки за цвета, overdrive и други геймърски опции. Те включват: Shadow Control за настройка на ярките светлини и сенките, Low Blue режим за комфортно използване късно през нощта, Dial Point – постоянен мерник за прецизно прицелване и Frame Counter за показване на текущите кадри в секунда.

AOC GAMING Q24G2A/BK ще бъде наличен от май 2023 г. на препоръчителна крайна цена от 545 лв. с ДДС.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.