X2 Magic Lantern

X2 Magic Lantern – охлаждане с LED осветление

Новото охлаждане от Х2: Magic Lantern с LED осветление

X2  Magic Lantern  е вентилатор с размери 120 x 120 x 25mm, направен от почти прозрачна, черна пластмаса със силиконови уплътнения във всеки ъгъл, за обиране на вибрациите и оптимизирана прозрачна перка за изключително тиха работа. Рамката и перката са свързани чрез Нано лагер, осигуряващ живота на охлаждането до 10 години.  Вентилатора се захранва и регулира с 3-пинов кабел и конектор.

X2 Magic Lantern Fan unit

Според техническите данни от Х2,  охлаждането работи на 1020 ~ 1380 +/- 10% rpm ( оборота в минута), предоставяйки 0,76 кубика/минута въздух, налягане от 1,76мм H2O и ниво на шум 21 ~ 23 dBA. Вентилатора би могъл да работи от -20 до 70 градуса по Целзий, твърди производителя.

X2 Magic Lantern Fan Unit

Най-важната и атрактивна добавка е осветлението на вентилатора. Той е с вградени 22 LED светлини и идва в 6 различни цвята ( червено, зелено, синьо, жълто лилаво и тюркоазено). Като допълнение самото осветление може да бъде контролирано с дистанционно.

Magic Lantern се предлагат в пакет от 3 бройки, включително дистанционното и са на обща стойност от € 39.95 без ДДС. Вентилаторите са с гаранция от 2 години.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Лора Калчева