a cure for wellness

“A Cure for Wellness” с нов зловещ корейски тийзър

Само няколко дни след излизането на нов международен трейлър, който можете да гледате по-долу, се появи и кратък тийзър, предназначен за корейската публика. Едноминутното видео разчита на зловеща атмосфера и множество кратки, но ефектни кадри.

“A Cure for Wellness” бележи завръщането на Гор Вербински към хорър жанра. Благодарение на перфектния римейк от 2002-ра година “Предизвестена смърт” (“The Ring”) на японската класика “Ringu”, той остави траен отпечатък върху психиката на много хора.

Сюжетът

Самата история на новата лента не блести с особена оригиналност като цяло. Млад мъж се опитва да намери и върне своя шеф сред мистериозен хотел в сърцето на швейцарските Алпи. Скоро обаче осъзнава, че спа процедурите не са точно това, което изглеждат, и нещо по-зловещо се крие зад всичко.

Ето и корейския тийзър:

Както може да се види и от двете реклами, филмът разчита на силна атмосфера, а не толкова на оригинален и неочакван сценарий. Все пак кадрите са повече от прекрасни и се надяваме, че Вербински ще свърши чудесна работа. Или поне ни се иска нещо наистина страшно и зловещо, което да се доближава поне малко до качествата на “Предизвестена смърт”.

Ето и един motion плакат за финал:

“A Cure for Wellness” е режисиран от Гор Вербински (“Карибски пирати”, “Самотният рейнджър”) и е по сценарий на Джъстин Хейти (“Самотният рейнджър”, “Доносник”). В ролите са Дейн ДеХаан, Джейсън Айзъкс, Мия Гот, Силия Имри и други.

Филмът се очаква на 17 февруари 2017 г.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!