resident evil vendetta

Трейлър на предстоящия „Resident Evil: Vendetta“

И докато американците, в лицето на Пол С. Андерсън и жена му Мила Йовович, продължават гаврата си с любимата поредица, японците смело отсрамват положението.

По-долу можете да гледате японския трейлър на третия CGI филм от вселената на “Resident Evil”. Едва ли е нужно да казваме колко страхотно изглежда – изпълнен с много екшън, хорър и напрежение.

“Resident Evil: Vendetta” (или “Biohazard: Vendetta”, както е позната поредицата в Япония) отново поставя Леон С. Кенеди в главната роля. Този път обаче той ще си партнира с друг любимец от поредицата – Крис Редфийлд.

Историята

На Крис Редфийлд му се налага да обедини сили с правителствения агент Леон С. Кенеди и професора от института по Биотехнологии “Александър” Ребека Чеймбърс, за да спрат търговеца на смърт Глен Ариас. Последният гори от желание за отмъщение и планира да отприщи смъртоносен вирус над населението на Ню Йорк.

Действието се развива след втория филм от поредицата “Damnation”. Имайки предвид, че седмата част от игрите ще загърби познатите герои (макар да се загатват връзки с предишните части), този филм ще бъде един прекрасен реверанс към всички фенове, на които те ще липсват.

За разлика от предните два филма, този е поверен в ръцете на Marza Animation Planet, които имат зад гърба си “Капитан Харлок – космически пират” и предстоящия анимационен филм по Соник. Като студио на Сега, те са отговорни и за множество CGI анимации в игрите им. Като по-силни примери могат да се посочат някои от последните итерации на Соник, Hatsune Miku поредицата, Phantasy Star поредицата и други.

За момента няма обявена дата за Европа или Щатите, но е въпрос на време и това да се случи. Премиерата за Япония е насрочена за 27-ми май 2017-та година.

“Resident Evil: Vendetta” е режисиран от Takanori Tsujimoto (“Hard Revenge Milly”, “Ultraman X”), а сценарият е дело на Makoto Fukami (“Psycho-Pass”).

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!